• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Toate postarile de la campania noastra se posteaza in acelasi topic nu in alt topic. Te rog fa o noua cerere acolo, nu aici.
 3. * Nick: aKeeZ * Varsta : 12 * Steam ON/OFF : ON * Unde te putem contacta? : Skype/Discord * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 73% * Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Da * Ai citit regulamentul? : Da
 4. Nickname-ul si parola in privat. Succes!
 5. MODEL VANZARE JOCURI MODEL VAND Orice Deasemenea pentru asa zisele (tepe) se poate face si prin intermediar, doar la ce este posibil. Intermediar: @STRIK3 >_< MAN ___________________ Credits: by @Gerardo
 6. * Nick: FaBy * Varsta : 16 * Steam ON/OFF : OFF * Unde te putem contacta? : Discord * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 95% * Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : cand pot... * Ai citit regulamentul? : Cuvant cheie acceptat//by Astaroth #Astaroth sobolan:)) Edit Astaroth: @FaBy da te drq marlane:)))
 7. Ai gresit forumul.
 8. Doar pentru faptul ca a facut acel post in gluma, nu trebuie sa primeasca 4 warnuri, era suficient sa ii dai hide la post cu motivul: 'post facut in bataie de joc'. Nu trebuie sa actionezi din prima cu 4 warnuri, ii dadeai hide la post, iar daca continua, atunci puteai sa ii dai 2 puncte de warn. Plus ca amenintarile acelea cu 'next ai ban' sau chestii de genul, nu sunt profesionale, nu sunt permise. Momentan ii voi da hide la postul lui Astaroth pe motivul pe care l-am scris mai sus. Daca se mai intampla ceva de genul, amandoi veti fi sanctionati. O zi buna!
 9. Last week
 10. ● Nickname-ul tau: danny ● Nickname-ul celui reclamat: kErO. ● Gradul tau pe forum: player ● Dată şi ora (când s-a întâmplat incidentul): 19.03.18 / 22.30 ● Descrierea faptei (ce s-a întâmplat mai exact): jucam si am luat ban, fara poza fara nimic.. ● Dovadă (obligatoriu): Ban Information Name: danny SteamID: STEAM_0:1:17809773 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: kErO. Admin SteamID: STEAM_0:0:243395158 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: https://fragcs.ro/index.php?/forum/2710-classic»-fun/ ************************************************ ● Alte precizari - poze facute de dochin cu cv timp inainte https://imgur.com/a/YI98n
 11. Gresit total. Am fost sanctionat de strik3 cand am vrut sa renunt si m a futut la cap 1h cu tot felul de intrebari ajungand intr un final la concluzia ca raman. Daca nu stii,nu vorbi. Sanctiunile se acorda conform unor anumite reguli. Nu dam cum ni se scoala ****. Astept "sanctiunile alea mai grave" de care ai adus vorba. Chiar vreau sa vad pana unde ajunge subiectul asta.
 12. Man... ești penibil... ai mai făcut chestia asta odată și ai fost sancționat de Strike și a zis că next ai 10... ți-am dat 4 pentru că meriți... ce treabă ai tu cu AK47? Înțeleg... faci o cerere, dar nu-ți bați joc de ea și de server. Dacă nu vrei nu scrie nimic. O dovadă pentru StrangerSTR. Ai chef de glume fă-le în altă parte... next te sancționez mai grav. O seară plăcută!
 13. ● Nickname-ul tau: Astaroth ● Nickname-ul celui reclamat: cBInnI ● Gradul tau pe forum: Membru ● Dată şi ora (când s-a întâmplat incidentul): 15:00 19.03.2018 ● Descrierea faptei (ce s-a întâmplat mai exact): 4 warn uri ● Dovadă (obligatoriu): Se poate observa pe profil.. ● Alte precizari: Astept un motiv serios pentru alea 4 warn uri. Nu de alta dar sistemul de sanctiuni zice altceva. Inteleg ca fragcs nu mai are membri dar hai sa respectam ce a fost creat.
 14. Din moment ce serverul a scazut extrem de mult, pun la bataie 5 locuri libere. Model cerere admin : * Nick: * Varsta : * Steam ON/OFF : * Unde te putem contacta? : * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : * Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : * Ai citit regulamentul? : Deoarece este campanie, cererile le veti face aici, nu intr-un alt subiect separat. In acest subiect nu se da /; In cazul in care cererea dumneavoastra a fost acceptata, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: - Crearea banlist-ului este obligatorie. - Sa intrați zilnic pe server/forum. CERINTE: - Minim 14 ani; - Regulament citit obligatoriu altfel cererea va fi declarata respinsa; NOTA Daca nu respectati cerintele impuse de noi, o sa fiti respinsi din start, toate cererile se fac in cadrul acestui topic!
 15. Мягкая Мебель на заказ Перейти https://dvm.net.ua/kovryi-na-zakaz-kiev/

 16. [❺UNIQUE❺]Fortnite Battle Royale free V-Bucks free v-bucks with the new fortnite hack Fortnite cheat, Fortnite hack, Fortnite V Bucks, Fortnite free V Bucks, Fortnite hack ios, Fortnite hack android, Fortnite generator, Fortnite cheats, Fortnite cheat codes, Fortnite cheaters, Fortnite cheat apk, Fortnite chest tracker, Fortnite hack app, Fortnite hack chest, Fortnite hack game, Fortnite hack legendary Access: http://fortnite-v-bucks-2018.ga Access: http://fortnite-v-bucks-2018.ga fortnite, aimbot, hacks, free, esp, fortnite battle royale, wallhack, fortnite hack, fortnite hacking gameplay, blurry, fortnite hacking, Fortnite Battle Royale free horse Fortnite Battle Royales 2018 Fortnite Battle Royale Fortnite Battle Royale tool Fortnite Battle Royale activation key Fortnite Battle Royale account Fortnite Battle Royale android Fortnite Battle Royale app Fortnite Battle Royale activation code Fortnite Battle Royale apk Fortnite cheat and hack cheatrainerhack Fortnite cheat and hack Fortnite Battle Royale no survey and no download Fortnite online hack tool cheat and hack Fortnite Battle Royale by shd download Fortnite Battle Royale beta 2 Fortnite Battle Royale beta Fortnite Battle Royale 2018 (by software tools) Fortnite Battle Royale tool version 2 beta Fortnite Battle Royale bez numeru telefonu Fortnite Battle Royale bez pobierania Fortnite online hack tool beta 2 download Fortnite Battle Royale tool beta 2 Fortnite Battle Royale codes Fortnite Battle Royale cheat engine Fortnite Battle Royale cheat Fortnite Battle Royale V-Bucks generator Fortnite Battle Royale chomikuj Fortnite Battle Royale.com Fortnite coin hack no survey Fortnite coin hack no download Fortnite V-Bucks hack no survey no download Fortnite Battle Royale download no survey Fortnite Battle Royale download free Fortnite Battle Royale download 2018 Fortnite Battle Royale no download Fortnite Battle Royale tool download Fortnite Battle Royale tool download free Fortnite Battle Royale tool download free no survey Fortnite Battle Royale 2018 download Fortnite coin hack download Fortnite Battle Royale easy Fortnite Battle Royale every game Fortnite Battle Royale every game hacks Fortnite Battle Royale engine every games hack. com Fortnite Fortnite Battle Royale tool unlimited V-Bucks.exe easy Fortnite Battle Royale without survey Fortnite Battle Royale generator every game hacks, Fortnite Battle Royale en francais, Fortnite Battle Royale for V-Bucks, Fortnite Battle Royale free V-Bucks, Fortnite Battle Royale free, Fortnite Battle Royale facebook, Fortnite Battle Royale for mac, Fortnite Battle Royale free no survey, Fortnite Battle Royale for android, Fortnite Battle Royale forum, Fortnite Battle Royale free download, Fortnite Battle Royale generator, Fortnite Battle Royale generator no survey, Fortnite Battle Royale generator no download, Fortnite Battle Royale generator free, Fortnite Battle Royale game, Fortnite Battle Royale gratuit, Fortnite Battle Royale gratis, Fortnite Battle Royale generator 2018, Fortnite Battle Royale generator 2018, Fortnite Battle Royale gana, Fortnite Battle Royale horse, Fortnite wild horse hack, Fortnite how to hack someone, Fortnite Battle Royale every game hack, how to download Fortnite Battle Royale tool, how to use Fortnite Battle Royale, how to get Fortnite Battle Royale tool, Fortnite how to hack, Fortnite Battle Royale hun, fortnite hacks fortnite hacks ps4 fortnite hacks pc fortnite hackers fortnite hacks download fortnite hack xbox fortnite hacks 2018 fortnite hacks mpgh fortnite hacked client fortnite hacks reddit fortnite hack pc fortnite hack ps4 fortnite hack download fortnite hack 2018 fortnite hack client fortnite hack v bucks fortnite hack dll fortnite hack xbox 1 fortnite hack license key fortnite hack aimbot fortnite hack app fortnite hack ad fortnite hack apk fortnite hack advert fortnite hack aimbot 2018 fortnite hack aim fortnite hack auto aim fortnite hack aimjunkies fortnite hack account fortnite hack buy fortnite hack by gh0st fortnite hack ban fortnite hack bucks fortnite hack by ghost fortnite hack by hackpro fortnite hack code fortnite hack club fortnite hack client ps4 fortnite hack coins fortnite hack client download fortnite hack compilation fortnite hack christmas fortnite hack christmas update fortnite hack co fortnite hack december fortnite hack download pc fortnite hack download ps4 fortnite hack discord fortnite hack december 2017 fortnite hack download free fortnite hack download xbox one fortnite hack download 2018 fortnite hack esp fortnite hack esp aimbot fortnite hack elitepvpers fortnite hack exe fortnite hack easy fortnite hack free fortnite hack for xbox one fortnite hack for ps4 fortnite hack for mac fortnite hack for sale fortnite hack for pc fortnite hack free download fortnite hack for free v bucks fortnite hack forums fortnite hack for v bucks fortnite hack generator fortnite hack gameplay fortnite hack github fortnite hack hackforums fortnite hack injector fortnite hack january 2018 fortnite hack january fortnite hack jan 2018 fortnite hack key fortnite hack lawsuit fortnite hack licence key fortnite hack latest fortnite hack list fortnite hack mac fortnite hack mpgh fortnite hack menu fortnite hack money fortnite hack mac download fortnite hack no survey fortnite hack november fortnite hack november 2017 fortnite hacknet ps4 fortnite hack no verification fortnite hack no virus fortnite hack net fortnite hack net vbucks fortnite hack net free v bucks fortnite hack new fortnite hack on xbox fortnite hack on ps4 fortnite hack online fortnite hack on pc fortnite hack ps4 download fortnite hack pc download fortnite hack paid fortnite hack pc free fortnite hack pc 2018 fortnite hack ps4 v bucks fortnite hack purchase fortnite hack premium fortnite hack reddit fortnite hack report fortnite hack source fortnite hack sue fortnite hack script fortnite hack site fortnite hack safe fortnite hack serial key fortnite hack software fortnite hack tool fortnite hack tutorial fortnite hack tool access code fortnite hack trolling fortnite hack to get v bucks fortnite hack to buy fortnite hack tool download fortnite hack undetected fortnite hack under map fortnite hack underground fortnite hack unknown cheats fortnite hack unlimited v bucks fortnite hack undetected v1.24 fortnite hack unlimited fortnite hack v1.9.1 fortnite hack v bucks ps4 fortnite hack v bucks generator fortnite hack v bucks xbox one fortnite hack v bucks no human verification fortnite hack video fortnite hack vip fortnite hack v1.9 fortnite hack v1.11 fortnite hack working fortnite hack website fortnite hack without verification fortnite hack windows 10 fortnite hack xbox v bucks fortnite hack youtube fortnite hack 1.9 fortnite hack 1.9.1 fortnite hack 1.10 fortnite hack 1.11.1 fortnite hack 1.8.2 fortnite hack 1.11 fortnite hack 1.8.1 fortnite hack 2017 fortnite hack 2018 free fortnite hack 2018 pc fortnite hack 2.1.0
 17. Earlier
 18. Votat
 19. http://servers-time.com/LPMwsW

  1. Richardmaymn

   Richardmaymn

   http://servers-time.com/LPMwsW

 20. Vinovat Ai cantat la ceatarna ?
 21. Vinovat! Ai fugit de acasa la un party?
 22. vinovat Ai rupt hainele cuiva ?
 23. Votat
 24. acceptat, pm cu nick si pass
 25. Vinovat (pe jumatate) Ai folosit prezervative cu gust de mere?
 26. Nume server: cBInnI Varsta: 14 ani. Localitatea: Hudesti De ce crezi ca meriti admin?: Pentru a ajuta playeri cu tot ce pot eu. Experienta adminat: 5 ani.
 1. Load more activity