• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02/23/2018 in all areas

 1. 2 likes
 2. 2 likes
 3. 2 likes
 4. 2 likes
 5. 2 likes
 6. 2 likes
 7. 2 likes
 8. 2 likes
 9. 2 likes
 10. 2 likes
 11. 2 likes
 12. 2 likes
 13. 2 likes
 14. 2 likes
 15. 2 likes
 16. 2 likes
 17. 2 likes
 18. 2 likes
 19. 2 likes
 20. 1 like
  Nume: iulica Nick Server: zZz Varsta (Reala): 23 ani Steam (Da/Nu): nu Ore jucate (Pe Server): Puține, cam o oră, nu dau link pentru că nu are rost, nu am cine știe ce ore dar o sa fac. Ce Grad Doresti?: Orice grad, pot ajuta cu orice grad, fie el și mic, pot ajunge departe cu el. AI CITIT REGULAMENTUL?[DACA NU STII AI DIRECT RESPINS]: Da-l STIU Ba Boss De ce Serverul Nostru?: Pentru că îmi place. Esti dispus sa bagi boost?: nu Experienta AMXX: 8++++. De ce vrei Admin: Ca să ajut serverul. Am văzut o fază nașpa aseară și mi-am dat seama că este nevoie de un admin. Like this Quote
 21. 1 like
 22. 1 like
 23. 1 like
  CAND A-TI VOTAT SERVERUL VA ROG POSTATI ASA:
 24. 1 like
  sper sa iti faci treaba si sa ai activitate buna
 25. 1 like
 26. 1 like
  X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X x X
 27. 1 like
  Toti cei care suntem de ceva timp pe comunitate te cunoastem, eu sincer am citit toata cererea, asa ca vei primi gradul de Super-Moderator si vei modera la categoria Timp Liber. Bafta si ma bucur ca te-ai reintors!
 28. 1 like
  Gaby, aici doar cei de la Moderator în sus pot posta. Data viitoare warn.
 29. 1 like
  TH3M3N KaPa mai astept raspunsuri!
 30. 1 like
  Da-mi ip-ul tau!!! Gigister are REMOVE!!! A 5 oara hai la joc!
 31. 1 like
 32. 1 like
 33. 1 like
 34. 1 like
 35. 1 like
  TU ESTI ENORM DE ACTIV. SI IMI PLACI. SUCCES.
 36. 1 like
  meriti din plin naspa ca ai luat suspend succes in continuare
 37. 1 like
  Ai mai fost Moderdator , esti serios si Meriti . Bafta
 38. 1 like
  Salutare all, Am stat bine si m-am gadit si am ajuns de concluzia ca Serverul CS.FRAGCS.RO are nevoie de maxim 6 Admini. Conditii: Maturitate totala, cu experienta, caldurosi & varsta minim 14 ani M-am gandit ca daca tot am schimbat Comunitatea si aceasta are mai multi membri, poate putem ridica Serverul putin. Oricine depune o cerere la Sectiunea CS v-a fi din Start ! Multumesc all, BiBBa|WEED - CEO CS.FRAGCS.RO GaBy544685 - CEO CS.FRAGCS.RO [HELP ADMIN] CEREREA SA FIE BINE FACUTA! EDITED BY GABY
 39. 1 like
  SALUT... SUNTEM ECHIPA CS.FRAGCS.RO. AM DORI SA VA PREZENTAM CEVA DESPRE ACEST SERVER. MOD SERVER:CLASSIC DETINATORI SERVER:[G]aBy Informatii:Acest server este intretinut de [G]aBy si de Sedrik11 el este Nou. Avem playerii si Cautam Admini cu EXPERIENTA minim 56%
 40. 1 like
 41. 1 like
  Formule , Declararea unei variabile si Structura unui program simplu C++ ================================================================================== Formule C++ - Formulele in C++ sunt urmatoarele: if (conditie) else { instructiune } for (valoare initiala; valoare finala; pas) do { instructiune } while (conditie); while (conditie); do { instructiune } - Instructiunea "if (conditie)", este adesea folosita cand, de exemplu, intr-un joc ajungeti la o parte in care trebuie sa alegeti in 2 obiecte. Formula, va fi ceva de genul asta: if (caracter == obiect1) { // instructiune (// -> Asa puteti face un comentariu fara a va da eroare in C++). }​ else if (caracter == obiect2) { // instructiune2 } - Instructiunea "for (val. initiala; val.finala; pas)", este adesea folosita cand, de exemplu, intr-un joc ajungeti la o parte in care trebuie sa alegeti in 2 obiecte. Formula, va fi ceva de genul asta: for (x=1; x>5; i++) { // instructiune }Valoarea initiala este: x=1. Valoarea finala este: x>5​. Pasul pe care l-ati vazut in exemplu, "i++", reprezinta cum va actiona numaratoarea, de exemplu. Puteti scrie "i++" sau "i+1", este acelasi lucru. - Instructiunea "while (conditie); do {instructiune} ", este adesea folosita cand, de exemplu, intr-un joc ajungeti la o parte in care trebuie sa alegeti in 2 obiecte. Formula, va fi ceva de genul asta: while (x=5); do { // instructiune. } Exepresia "while (x=5);" urmata de "do (instrcutiune)", se traduce in felul urmator: Cat timp x va fi egal cu 5 executa instrctiunea. Exemplu: while (x=5); do { cout << "Merge !" << endl; } ​Explicatie: Fraza "Merge !" se va afisa doar cat timp x va fi egal cu 5. - Instructiunea "do {instructiune} while (conditie); ", este la fel ca si la "while (conditie); do {instructiune} ", doar ca fix pe invers. Declararea unei variabile C++ - Declararea unei variabile in C++ se poate face in urmatoarele feluri: int float ​- Vi le voi da doar pe acestea 2, pentru inceput. "int" este "integer" din limbajul C. Pentru a declara o variabile folosind "int", puteti scrie dupa urmatorul exemplu: int x;​In acest moment, "x" a fost declarat variabila si poate fi folosit in instructiunile C++. - Cu variabila "float" puteti declara variabile care sunt in acelasi timp si numere reale, in caz ca vreti sa faceti programe pentru calcule. Pentru a declara o variabile folosind "float", puteti scrie dupa urmatorul exemplu: float y;​In acest moment, "y" a fost declarat variabila si poate fi folosit in instructiunile C++ si ca numar real. Structura unui program simplu C++ ATENTIE ! Dupa fiecare linie de cod incheiata intr-un program C/C++, se va pune la finalul ei ";", asta arata calculatorului ca s-a terminat o linie de cod. Strcutura unui program simplu C++ este: #include <iostream> unsing namespace std; int main() { }​ Prima linie "#include <iostream>" semnifica libraria "iostream", pe scurt: fisierul sursa. A doua linie "using namespace std;" se pune pentru a nu mai pune dupa fiecare cod, aproape fiecare, "::std". A treia linie "int main()" este functia principala fara de care nu va merge programul (Voi intra in detalii cand vom ajunge la lectia Functii C++). Parantezele ondulate "{}" sunt obligatoriu de pus ! In interiorul lor va fi pusa toata linia de cod din functia repsectiva, daca nu le veti pune C++ va spune ca pe toate liniile voastre de cod se afla o eroare si ca lipsesc parantezele "{}". Exemplu de program simplu C++: #include <iostream> unsing namespace std; int main() { int x, y; cin >> x >> y; if (x>=y || x<=y) { cout << "Programul merge perfect !" << endl; } }