• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

StrangerSTR

Founders
 • Content count

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

StrangerSTR last won the day on January 28

StrangerSTR had the most liked content!

About StrangerSTR

 • Rank
  Fondator global
 • Birthday 01/20/2002

Profile Information

 • Nickname
  StrangerSTR
 • Favorite game
  PUBG
 • Gender
  Male
 • Location:
  Bucuresti
 • Interests
  Gaming
 • Nick Steam
  Stranger

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Ai gresit forumul.
 2. Doar pentru faptul ca a facut acel post in gluma, nu trebuie sa primeasca 4 warnuri, era suficient sa ii dai hide la post cu motivul: 'post facut in bataie de joc'. Nu trebuie sa actionezi din prima cu 4 warnuri, ii dadeai hide la post, iar daca continua, atunci puteai sa ii dai 2 puncte de warn. Plus ca amenintarile acelea cu 'next ai ban' sau chestii de genul, nu sunt profesionale, nu sunt permise. Momentan ii voi da hide la postul lui Astaroth pe motivul pe care l-am scris mai sus. Daca se mai intampla ceva de genul, amandoi veti fi sanctionati. O zi buna!
 3. Mi se pare o lipsa de respect sa vi pe comunitate cu server, sa mai faci si cerere de moderator, sa primesti, iar apoi sa te muti pe alta comunitate, facand si reclama in topic. Pentru asta vei fi sanctionat ca atare!
 4. Avand in vedere ca nu implinesti cerintele necesare, vei fi de data aceasta, insa dupa ce vei face cele 30 de posturi si cele 2 saptamani de la inregistrare pe forum, te rog sa te intorci cu alta cerere. Chiar daca ai primit atatea PRO-uri, nu te pot accepta deoarece regulamentul acela nu este facut degeaba.
 5. Stiu ca topicul este inchis, insa nu ai voie sa dai verdictul @cBInnI. Stiu ca am fost putin inactiv zilele astea, insa o sa vorbesc cu Strike si poate refac teamspeak-ul. Cat despre cererea lui Ionut, vei primi din cauza inactivitatii si lipsei de implicare si pentru atitudinea pe care ai avut-o in discutia cu cBInnI. O zi buna!
 6. Bine ai venit!
 7. Toti cei care suntem de ceva timp pe comunitate te cunoastem, eu sincer am citit toata cererea, asa ca vei primi gradul de Super-Moderator si vei modera la categoria Timp Liber. Bafta si ma bucur ca te-ai reintors!
 8. Nu poti modera servere, doar adminii de pe server pot face acel lucru. Imediat vei primi gradul si accesul la categoria Informatii despre tehnologie. EDIT: Te-as ruga sa iti schimbi numele intr-unul mai simplu.
 9. Detalii legate de ACP in privat.
 10. Te vei ocupa de Timp Liber.
 11. Terminati @PiPS. si @Cobra. Ionut, esti invoit.
 12. Alegeti alta categorie, ai aici cateva exemple:
 13. - Titlul topic-ului trebuie să fie sub forma: Cerere - (nume). - Sa aveți minim 30 de posturi utile care îi ajută pe utilizatorii forumului nostru. - Sa fiți înregistrați de minim 2 saptamani în comunitatea noastră.
 14. Contacteaza un fondator pentru a-ti da gradul!
 15. Contacteaza un Fondator pe teamspeak sa-ti dea gradul!