• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   25.11.2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

Cobra.

Members
 • Content count

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Cobra. last won the day on September 7 2017

Cobra. had the most liked content!

About Cobra.

 • Rank
  Master
 • Birthday 22.04.1994

Profile Information

 • Nickname
  CRUSHOFF
 • Gender
  Male
 • Interests
  |I|G|
 • Nick Steam
  Cobra

Contact Methods

 • Skype
  arsinecosmin

Recent Profile Visitors

1.621 profile views
 1. De ce sa stau cu ban daca este dat aiurea? 1 singur cfg - 150 linii .... + ca era si de bhop =))). Din 30 zile de VIP , 15 trebuia sa stau pe tusa ca dati voi ban aiurea...
 2. Nick'tau:Cobra Data si ora banarii:28/01/2018 19:13 IP'ul tau: Dinamic STEAM_ID'ul tau: STEAM_0:1:237775480 Adminul de la care ai primit ban: [FUN]^Cosmin Motivul banului: wg.rosu.... Aveam un cfg pentru bhop ....un script care avea 150 linii. Pe sv sunt permise cfg-uri cu 200 +/- linii. WG-ul : http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1186557 PS: Pentru baietasii care vor zice ca am 2,3 cfg-uri . Doar Cobra.cfg este bagat de mine , restul s-au instalat odata cu cs-ul. Dovada ca ai primit ban: http://prntscr.com/i6s3qy
 3. Found Suspicious CFG Cobra.cfg (alias count: 132) - unknown status Cobra.cfg (MD5: A041D81B01AE5B51745FF36FF93A5CCF) (Size: 5719) (Alias count: 132) (Lines: 150) (Binary: False) -> Too many alias in CFG Cfg-ul are 150 linii maxim era 200 . Sper ca cineva capabil sa vada aceasta postare. CFG-ul http://www.girlshare.ro/3490040285.6
 4. Nick'ul tau:Cobra Data/ora::28/01/2018 19:13 Numele adminului reclamat: [Fun] ^Cosmin Motivul: mi-a dat ban pe motiv Dovada: http://prntscr.com/i6s3qy Alte precizari: Cfg-ul are (Lines: 150) iar pe sv scrie mare ca sunt permise cfg-uri pana la 200 +/- linii sau ceva de genu + ca cfg-ul era de bhop .... nici decum aim/wall sau alte porcarii. Fara cfg wg-ul arata asa : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1186580
 5. Ciudat ca din 10 runde sa spunem asa , doar intr-o runda am prins 2-3 capuri ... Tu vazand ca mouse-ul se duce stanga dreapta , asta e un fel de precizie + ca e un tic ramas de la deathrun cu strafe =))) Cine stie cunoaste . Astept parerea altora.
 6. Nick'tau: Cobra Data si ora banarii:01/24/2018 14:55 IP'ul tau: 92.86.48.186 STEAM_ID'ul tau: STEAM_0:1:237775480 Adminul de la care ai primit ban: [FUN] Diavolita Motivul banului: Aim Dovada ca ai primit ban: http://prntscr.com/i4wqe0 Ban dat pe nedrept , astept cu mare drag dovada.
 7. Iohohoi =))) Stai calm frate,noi suntem prieteni,de abia aștept să mai vorbim. Nu am timp să stau teamspeak,nu am timp nici să mă gândesc la el. Apropo nu mai folosesc Whatsapp,da-mi mesaj pe forum .
 8. Nick-ul tau:Cobra Motivul:Nu mai am chef de ts,m-am plictisit plus că munca mă omoară Absenta/Retragere:Retragere Perioada in care vei absenta:Până îmi vine cheful. Alte specificari:Baftă Alex,ne auzim.
 9. to the forum. Have fun.
 10. to the forum
 11. L1- 160 L2- 6050
 12. Have Fun ca_baietii
 13. to the forum. Have Fun !

IPB SKIN DESIGNED BY FragCS.RO