• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   25.11.2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

FaBy

Administrators
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

FaBy last won the day on September 29 2017

FaBy had the most liked content!

5 Followers

About FaBy

 • Rank
  ⚠Administrator FragCS⚠
 • Birthday

Profile Information

 • Nickname
  FABI
 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Pe luna

Contact Methods

 • Skype
  fabi.fabi

Recent Profile Visitors

576 profile views
 1. [ RO ]Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: ♣ Se respectă regulamentul general al forumului. ♣ Înainte de a posta o "curioazitate", folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. ♣ Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii. (atenție la reclama pe alte forumuri) ♣ Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. ♣ Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. ♣ Nu dați copy+paste de pe toate forumurile. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google) ♣ Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. ♣ Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') ♣ Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. ♣ Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. ♣ Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. ♣ Când prezentați curiozități, evitați să folosiți același titlu în mod repetat *se include și schimbarea numărului din fața/spatele titlului precum: „ (1) Curiozități despre animale ” și dacă vorbiți despre un singur lucru, nu faceți mai multe topicuri, puteți vorbi despre tot în unul singur ajunge: „ Curiozități despre câini ” în loc de „ (1) Curiozități despre câini ” ; „ (2) Curiozități despre câini ”. ♣ Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
 2. Titlu topic-ului trebuie sa fie : [Joc] Nume Joc. Aveti dreptul la 10 posturi pe zi . Nu folositi cuvinte vulgare cand postati un joc sau intr-un joc. Fiti cat mai explicabili posibil, in asa fel sa se intelega cum trebuie jucat jocul. Nu faceti Off-Topic , Post-Hunt. Nu faceti x2 topic sau post.
 3. Fără bancuri extrem de lungi Nu se utiliează funcţia quote După o inactivitate de 5 zile se va da T/C şi se va deschide la cerere Maxim 10 bancuri pe zi
 4. » Nickname: FaBy » Prenume: fabi » Varsta: 16 » Tara(Ro = Lasati liber): Romania. » Ai citit regulamentul (CLICK)?: Da. » Motivul pentru care ai vrea grad: Sa am grija de el » Cat timp poti sta on pe server?: 2-3 ore. » Care sunt administratorii serverului?: CraZySpeed_ Andi » Ocupatii: Cs , fotball , Lol » Alte precizari: Vedeti ca nu pot intra pe ts , Pentru ca nu ma lasa sa updatez la 3.1.8 , Rog sa modificati versiunea daca puteti.
 5. *Nick: *Propunere: *Detalii: *Cu ce ar ajuta comunitatea?: *Alte informatii:
 6. Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci această reclamație?: Dovezi:
 7. Nume Real: Nick in Joc: Vârsta: Localitate: Joc Preferat: Ocupaţie: Hobby: Eşti activ pe serverul de TS3 al comunităţi?: O poză cu tine (opţional): Server preferat din comunitate?: De unde ai aflat de FragCs Romania?:
 8. <~> Nick Server : FaBy <~> Cs-ul dumneavoastra : Cs 1.6 2017 <~> Este prima data cand intalniti acest bug / eroare ? : Eroare : Ma tot scoate din joc si cu csu warzone si cu csu asta.. <~> Bug / Eroare 1 : Ma scoate din joc <~> Alte specificatii 1 : Ma scoate din Joc <~> Bug / Eroare 2 : Ma scoate din Joc <~> Alte specificatii 2 : Ma scoate din Joc
 9. demisie

  Bafta Daca mai revii rezolvati comportamentul te rog.
 10. is de acord cu vodka.
 11. Bafta
 12. - nu stiu STRIK3 el hotaraste votu meu Motive Rele Nu ai orele necesare Nu ai asteptat timpu Motive bune Ai activitate buna Ajuti playeri
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Nick: FaBy Y|M: fabi_fabi@yahoo.com ID STEAM: - Skype: fabi fabi Varsta: 15 Experienta admin (timp): 5 ani Admin de (noapte/zi): zi Ore jucate pe sv(Dovada cu Link la gametracker): =

IPB SKIN DESIGNED BY FragCS.RO