• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

Bulgaru

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bulgaru last won the day on January 22

Bulgaru had the most liked content!

2 Followers

About Bulgaru

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
 1. Fii mai explicit la ce vrei tu sa faci . Ce server si ce site
 2. Mai urmareste tutorial pe youtub , axeaza te pe tutoriale care contin si text , fiindca si la text ai foarte mult de invatat . In primul rand nu se pune stroke pe scris da urat , al 2 lea rand pozitionare plus alegerea fontului incorecte . Daca te straduiesti si urmaresti tutoriale ai sa inveti . Textul secundar fragcs.ro / www.fragcs.ro se foloseste un font ca acesta https://www.dafont.com/search.php?q=04b03 dimensiunea 8 pixeli si il pui pe None . Bluru nu conteaza mult , in photoshop imaginatia e cea mai potrivita unealta , textul la fel primul lucru care iti iese la un avatar in ochii e textul dupa analizezi si avatarul . Dupa mine nu te opri staduieste te ca si eu am pornit de jos , nu lasa alte critici sa te doboare iar alte critici sa le iei in considerare . Multa bafta !
 3. Fiecare semnifica o planeta ma refer la fundal. Nu prea m-am stresat cine stie ce se putea mai mult dar mna le-am facut din graba .
 4. Scuzati-ma ca intervin , cum sa nu iti mearga greu laptopul cand tu folosesti si Norton security si firewall e normal tu vrei sa ai securitate pe laptop ? Mai mult iti ingreunezi laptopul ori Norton ori firewall dar nu amandoua . In poza se vede clar anuntul official facut de cei de la wg "Mentenanta" adica mai pe scurt se lucreaza la site cat si la program si este indisponibil de a face un test wg .
 5. Ca tot ziceai ca tu nu primesti ms mult :*:*
 6. Nu lucrez pe avatare deja editate .
 7. Un vip creat de mine cu diferite benefici . GRAD V.I.P GOLD Ai gratuit in fiecare runda (HE,2xFB) + Deagle . Free armor + helm. Primesti BANI in functie de DMG-ul facut (cu cat mai mult cu atat si bani mai multi) Primesti 15 HP / KIll si 30HP / HS (Regenerare hp, limita maxima fiind de 130hp) Primesti 20AP pe Kill (AP inseamna armura) maxim AP 200 Vezi DMG facut in timp real. Scrie /gold si vei vedea cine e conectat cu gradu V.I.P. Prin comanda /resetvip iti resetezi nr de decesuri Ai imunitate pe server. Ai numele rezervat AI dublu jump . Pe hartile de tip awp_ si 35hp_ nu aveti acces la meniurile cu arme / hp etc De la runda a 3 a vei vedea meniul : Free VIP GUNS 1.Get M4A1 + Deagle + [ HE / FB ] 2.Get AK47 + Deagle + [ HE / FB ] 3.Get AWP + Deagle + [ HE / FB ] 2.Get AK47 + M4A1 + [ HE / FB ] 0.exit ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- GRAD V.I.P SILVER Ai gratuit in fiecare runda (HE,2xFB) + Deagle . Free armor + helm. Vezi DMG facut in timp real. Scrie /silver si vei vedea cine e conectat cu gradu V.I.P. Ai imunitate pe server. Ai numele rezervat Pe hartile de tip awp_ si 35hp_ nu aveti acces la meniurile cu arme De la runda a 3 a vei vedea meniul : Free VIP GUNS 1.Get M4A1 + Deagle + [ HE / FB ] 2.Get AK47 + Deagle + [ HE / FB ] 0.exit Modificat ca pe mapele fy_snow , awp_ etc sa nu functioneze vip-ul nici la silver nici la gold , efectiv mai pe scurt nu veti beneficia nici de dublu jump sau mai stiu eu ce , regenerare hp etc . Pana la urma eu nu vad rostul vip-ului pe mapele fy_snow sau awp_ , ca sa dezactivati si sa beneficiati pe mapele fy_ intrati in addons/amxmodx/confing/maps si acolo cautati "plugins-awp_india.ini" si stergeti ce e inauntru adica VIPNew.amxx dezactivati . Modul de afisare cand scrieti /wantvip : http://i.imgur.com/Uk5u9qA.png Modul de afisare cand scrieti /gold sau /silver : http://i.imgur.com/Z0TGhzd.png?1 Modul de afisare cand cineva a intrat pe server : http://i.imgur.com/X4evvfq.png?1 Arhiva contine : vip.html care acesta il puneti in folderul cstrike mai exact . maps : care acesta il puneti in addons/amxmodx/config VIPNew.amxx : acesta il puneti in addons/amxmodx/plugins dupa care copiem numele si intra in addons/amxmodx/config/plugins.ini si adaugam VIPNew.amxx. DOWNLOAD Pe ce flag sunt puse , Gold e pus pe "t" iar Silver e pus pe "y" Pluginul ruleaza pe sv Fun.fragcs.ro . Sursa nu o dau . Multumesc ,