• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

[G]aBy

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[G]aBy last won the day on February 28

[G]aBy had the most liked content!

2 Followers

About [G]aBy

 • Rank
  ~BANAT~
 • Birthday 07/20/2004

Contact Methods

 • Facebook
  Tudor Florentin
 • Skype
  CS.FRAGCS.RO
 • Yahoo
  florentinboss123@yahoo.com

Profile Information

 • Nickname
  [G]aBy
 • Favorite game
  Counter-Strike 1.6
 • Gender
  Male
 • Location:
  Lugoj
 • Interests
  RESURSE GAMING, SERVERE CS 1.6, ZOMBIE SERVER.

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. NE-AM MUTAT PE ************** A FOST UN FORUM SUPERB ACESTA, POATE MAI VENIM SUCCES CU SERVERELE.!!!
 2. Deadmou5. A-ti fost activi!!! SAPTAMANA VIITOARE ASTEPT DIN NOU RASPUNSURI!!! ACEST TOPIC ESTE !!! DAR SE VA REDESCHIDE PESTE O SAPTAMANA MAI EXACT:13.03.2018 ORA:16:53
 3. Problema o fi de la windows... Si eu am avut aceasi problema. Incearca sa-ti iei un cs mai vechi sugestia mea.. astept alte sugestii. mie asa mia functionat. Succes! Daca problema persista inseamna ca e de la windows... La mine doar daca iau cs-uri mari imi da aceasta eroare.
 4. ASTEPT PM CU NICK SI PAROLA
 5. VOTAT X2!!! DACA NU DATI PANA MAINE LA ORA 18:30 TOTII ADMINI CARE NU AU VOTAT VOR AVEA -1!!! GO GO GO!
 6. NORMAL CA LE-AM ZIS BAIIIII CREZI CA ASTEPT DEGEABA AJUTAMA SI TU SAU
 7. ANDROIDUL ESTE UN SISTEM DE OPERARE... MAI MULTE DETALII VETI AFLA DIN ACEST MODEL CREAT SI CONFIGURAT DE UN PRIETEN. [INCLUSIV EU AM INCARCA] SI RECOMANDAM ANDROIDUL!! Android (sistem de operare) Pentru roboţi cu formă umană, vedeţi Android. Dezvoltator Open Handset Alliance Programat în Java Stare Current Model surse Free and open source software Dată lansare iniţială 21 octombrie 2007; acum 10 ani Ultima versiune stabilă 8 (Oreo) din 2017 Platforme suportate Smartphone Calculator tabletă Tip de nucleu Monolithic (Linux) Licenţă Apache 2.0 şi GPLv2[1] Site web android.com Modifică date / text Android 4.0 (Galaxy Nexus) Samsung Galaxy Note Android este o platformă software şi un sistem de operare pentrudispozitive şi telefoane mobile bazată pe nucleul Linux, dezvoltată iniţial de compania Google, iar mai târziu de consorţiul comercial Open Handset Alliance.[2] Android permite dezvoltatorilor să scrie cod gestionat înlimbajul Java, controlând dispozitivul prin intermediul bibliotecilor Java dezvoltate de Google.[3] Aplicaţiile scrise în C şi în alte limbaje pot fi compilate în cod maşină ARM şi executate, dar acest model de dezvoltare nu este sprijinit oficial de către Google.[4][5] Lansarea platformei Android la 5 noiembrie 2007 a fost anunţată prin fondarea Open Handset Alliance, un consorţiu de 48 de companii dehardware, software şi de telecomunicaţii, consacrat dezvoltării de standarde deschise pentru dispozitive mobile.[6] Google a lansat cea mai mare parte a codului Android sub licenţa Apache, o licenţă de tip free-software şi open source.[7] Cuprins [ascunde] 1Istoric 1.1Fondarea Open Handset Alliance 1.2Open Source 2Caracteristici 3Produse hardware care rulează Android 3.1Lansate 3.2Anunţate 3.3Amânate 3.4Instalaţii aftermarket 4Dezvoltarea de software 4.1Software Development Kit 4.2Platforme Android 4.3Android Developer Challenge 4.4Codul maşină 4.4.1Cod maşină pe T-Mobile G1 4.5Actualizări 5Vânzări 6Critici 7Referinţe 8Vezi şi 9Legături externe Istoric[modificare | modificare sursă] Logoul alternativ În iulie 2005 Google a achiziţionat Android, Inc, o mică companie de tip startup cu sediul în Palo Alto, California, SUA.[8] Cofondatorii companiei Android, care au continuat să muncească la Google, au fost Andy Rubin (cofondator al Danger[9]), Rich Miner(cofondator al Wildfire Communications, Inc[10]), Nick Sears (fost vicepreşedinte alT-Mobile[11]) şi Chris White (unul dintre primii ingineri ai WebTV[necesită citare]). La acea dată se cunoştea foarte puţin despre Android, Inc., doar că făceau software pentru telefoane mobile.[8] Aceasta a cauzat zvonuri că Google ar plănui să intre pe piaţa telefoniei mobile, deşi era neclar ce funcţie ar putea îndeplini în această piaţă.[necesită citare] La Google, echipa condusă de Rubin a dezvoltat un sistem de operare pentru dispozitive mobile bazat pe Linux, pe care l-au prezentat producătorilor de telefoane mobile şi operatorilor de reţele de telefonie mobilă, cu perspectiva de a asigura un sistem flexibil, upgradabil.[necesită citare] Google a raportat că a aliniat deja o serie de parteneri producători de componente hardware şi software la noul concept, şi a semnalat operatorilor de reţele de telefonie mobilă că era deschis la diferite grade de cooperare din partea acestora.[12][13][14] Mai multe speculaţii că Google ar fi putut intra pe piaţa telefoniei mobile au apărut în decembrie 2006.[15] Rapoarte de la BBC şi Wall Street Journal au remarcat faptul că Google îşi dorea căutarea web şi aplicaţiile sale pe telefoane mobile şi că lucra din greu către acest ţel. Presa şi siturile de ştiri au publicat curând zvonuri că Google ar dezvolta un dispozitiv mobil marca Google.[16] A urmat şi mai multă speculaţie, susţinând că în timp ce Google definea specificaţiile tehnice, ar fi demonstrat prototipuri producătorilor de telefoane mobile şi operatorilor de reţea. S-a raportat că până la 30 de telefoane prototip operau deja pe piaţă.[17] În septembrie 2007 InformationWeek a publicat un studiu al companiei Evalueserve care dezvăluia că Google a depus cereri pentru mai multe brevete de invenţie în domeniul telefoniei mobile.[18][19] Fondarea Open Handset Alliance[modificare | modificare sursă] Articol principal: Open Handset Alliance. "Today's announcement is more ambitious than any single 'Google Phone' that the press has been speculating about over the past few weeks. Our vision is that the powerful platform we're unveiling will power thousands of different phone models." -Eric Schmidt, Google Chairman/CEO[2] La 5 noiembrie 2007 a fost făcut public Open Handset Alliance, unconsorţiu incluzând Google, HTC, Intel, Motorola, Qualcomm, T-Mobile,Sprint Nextel şi Nvidia, cu scopul de a dezvolta standarde deschise pentru dispozitive mobile.[2] Odată cu formarea Open Handset Alliance, OHA a dezvăluit de asemenea primul său produs, Android, o platformăpentru dispozitive mobile construită pe nucleul Linux, versiunea 2.6.[2] La 9 decembrie 2008, a fost anunţat că 14 noi membri au aderat la proiectul Android, incluzând: Sony Ericsson, Vodafone Group Plc, ARM Holdings Plc, Asustek Computer Inc, Toshiba Corp şiGarmin Ltd.[20] Preşedintele şi CEO-ul Google Eric Schmidt a avut nevoie de o bună bucată de timp în comunicatul de presă oficial pentru a elimina toate zvonurile şi speculaţiile precedente cu privire la existenţa unui telefon Google.[2] Open Source[modificare | modificare sursă] Începând cu 21 octombrie 2008, Android a fost disponibil ca Open Source. Google a deschis întregul cod sursă (inclusiv suportul pentru reţea şi telefonie [21]), care anterior era indisponibil, sub licenţa Apache.[22] Sub licenţa Apache producătorii sunt liberi să adauge extensii proprietare, fără a le face disponibile comunităţii open source. În timp ce contribuţiile Google la această platformă se aşteaptă să rămână open source, numărul versiunilor derivate ar putea exploda, folosind o varietate de licenţe. Android a fost criticat că nu este software open source în totalitate, în ciuda a ceea ce a fost anunţat de către Google. Părţi ale SDK-ului sunt proprietare şi sursă închisă şi unii cred că acest lucru este pentru ca Google să poată controla platforma.[23][24][25][26] Licenţa Software Development Kit-ul Android [27] afirmă că: „3.2 You agree that Google (or Google's licensors) own all legal right, title and interest in and to the SDK, including any intellectual property rights which subsist in the SDK. Use, reproduction and distribution of components of the SDK licensed under an open source software license are governed solely by the terms of that open source software license and not by this License Agreement. Until the SDK is released under an open source license, you may not extract the source code or create a derivative work of the SDK.”
 8. ACESTEA SUNT TOATE VERSIUNILE DE ANDROID. RECOMAND ANDROID NOUGAT!!! Nume de cod Numărul versiunii Data de lansare iniţială API Patch-uri de securitate[1] (Fără nume de cod)[2] 1.0 23 septembrie 2008 1 Nesuportat (Cunoscut intern ca "Petit Four")[2] 1.1 9 februarie 2009 2 Nesuportat Cupcake 1.5 27 aprilie 2009 3 Nesuportat Donut[3] 1.6 15 septembrie 2009 4 Nesuportat Eclair[4] 2.0 – 2.1 26 octombrie 2009 5 – 7 Nesuportat Froyo[5] 2.2 – 2.2.3 20 mai 2010 8 Nesuportat Gingerbread[6] 2.3 – 2.3.7 6 decembrie 2010 9 – 10 Nesuportat Honeycomb[7] 3.0 – 3.2.6 22 februarie 2011 11 – 13 Nesuportat Ice Cream Sandwich[8] 4.0 – 4.0.4 18 octombrie 2011 14 – 15 Nesuportat Jelly Bean[9] 4.1 – 4.3.1 9 iulie 2012 16 – 18 Nesuportat KitKat[10] 4.4 – 4.4.4 31 octombrie 2013 19 – 20 Suportat;[11] A se vedeaclarificarea Lollipop[12] 5.0 – 5.1.1 12 noiembrie 2014 21 – 22 Suportat Marshmallow[13] 6.0 – 6.0.1 5 octombrie 2015 23 Suportat Nougat[14] 7.0 – 7.1.2 22 august 2016 24 – 25 Suportat Oreo 8.0 – 8.1 21 august 2017 26 – 27 Suportat
 9. BiBBa mai sunt 2 zile!!!!! daca nu raspunde aveti -1 GRAD!!! SI
 10. BIBBa|WEED tu esti exclus ! nu poti vota din Regatul Unit. Ceilanti dai ma AJUTATI SERVERUL!!! SE DAU ADMINE PENTRU 50 DE VOTURI!!! UP PENTRU 100 DE VOTURI!!! IAR CINE NU VOTEAZA MINIM 5 VOTURI, ARE -1 GRAD DIN START!
 11. CAND A-TI VOTAT SERVERUL VA ROG POSTATI ASA:
 12. TOTII OAMENII CARE NE CAUTATI PE WEB,SERVER,LA CONTACT, ETC, NE PUTETI GASI LA:https://discord.gg/hjVbBbK !!!! SUNTEM ACTIV 24 DIN 24H ASTEPTAM CERERI SI RASPUNSURI!!! NU UITATI SA INTRATI SI PE FORUM:FRAGCS.RO/FORUM!!!
 13. EU ITI RECOMAND CATEGORIA TEHNOLOGIE... ESTE FOARTE USOARA SI DISTRACTIVA IN + ESTE SI INFORMATIVA. DVS ALEGETI.
 14. VOTAT X1 ASTEPT ALTE VOTURI