• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

Chips.

Members
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Chips.

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 06/23/2002

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100008453169144
 • Skype
  Chips.
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Nickname
  Alex
 • Favorite game
  Counter Strike
 • Gender
  Male
 • Location:
  Botosani
 • Nick Steam
  -
 1. Imi plac creatile tale m-ai ales bluru, dar la *TEXT* m-ai ai de lucru
 2. V-am pus la dispozitie cateva site-uri, unde puteti vota Server-ul Buzau.FragCs.Ro, pentru a deveni mai populat. Site de vot I Site de vot II Site de vot III Site de vot IV
 3. MODEL NICK: IP: DATA / ORA: NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: MOTIVUL: DOVADA: ASPECTE IMPORTANTE - reclamatiile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare - in topic posteaza doar reclamatul, reclamantul si staff-ul server-ului
 4. Staff-ul Buzau.FragCs.Ro a hotarat sa organizeze Concursul TOP15 care va ofera posibilitatea de a obtine un Acces. Primii patru care vor fi în /top15 la fiecare sfârşit de lună vor primi : Locul 1: V.I.P Gold 2 luni. Locul 2 : V.I.P Gold 2 saptamani. Locul 3 :V.I.P Silver 2 luni. Locul4:V.I.P Silver 2 saptamani. Concursul se va tine in fiecare luna , iar la sfarsitul fiecarei luni se vor acorda premiile. Orice jucator al Serverului Buzau.FragCs.Ro are dreptul sa participe indiferent ca e Admin sau V.I.P ! Accesele de VIP sunt pe peropada de timp Specificata. Bafta la fraguri si mult succes !
 5. ✯Detinatori✯ Chips. Bleav ✯Fondatori✯ ✯Manageri✯ ✯Owneri✯ NELSON ✯Administratori✯ cBInnI ✯Super Moderatori✯ gaby Duncan cLicK!! r3 c@n@b!$ The RespecT ✯Moderatori✯ hEx x; ✯Helper✯ Ady ✯Slot✯ ✯Vip Gold✯ ✯Vip Silver✯
 6. Aici se vor posta Promovarile, pe care fiecare admin le va primi.
 7. Nu abuza-ti de comenzi! Veti observa ca nu toti puteti sa folositi toate comenzile enumerate mai jos deoarece acestea sunt distribuite conform gradului detinut.Singurul grad care poate da toate comenzile este cel de Fondator. Pe masura ce gradul este mai mic , comenzile vor fi limitate/mai putine. Lista comenzi generale: !Atentie. Valoarea "0" inseamna permanent la comenzile amx_ban sau amx_gag! !!Atentie. Comenzile se vor introduce doar in consola (apasa tasta ~)!! 1. status Arata #userid #steamid #Ip 2. amx_kick (nume or #userid) (motiv) Da kick la un jucator. Exemplu : amx_kick Chips. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 3. amx_ban (nume sau #userid) (timp) (motiv) Da ban la un jucator. Exemplu : amx_ban Chips. 0 Aim Aceasta comanda o au cei care au grad de la S.Moderator in sus. 4. amx_addban (authid sau ip) (minute) [motiv] Adauga un ban la lista cu ban-uri (banlist) a serverului. Exemplu : amx_addban 61.173.14.44 sau amx_unban STEAM_0:0:282493419 Aceasta comanda o au cei care au grad de la S.Moderator in sus. 5. amx_unban (authid sau ip) Scoate ban-ul la un jucator. Exemplu : amx_unban 21.423.64.48 sau amx_unban STEAM_0:0:223495469 Aceasta comanda o au cei care au gradul de Fondator. 6. amx_slay (nume sau #userid) Da slay la un jucator (in general il folositi cand jucatorul nu respecta regula jocului,adica nu ataca ,campeaza etc.) Exemplu : amx_slay Chips. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 7. amx_slap (nume sau #userid) (damage) Da slap la un jucator (in caz ca jucatorul campeaza sau este codat sau este blocat)(valoarea pusa dupa nume reprezita damage-ul pe care-l va primi). Exemplu : amx_slap Chips. 5 Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 8. amx_map (nume_harta) Schimba harta. Exemplu :amx_map de_dust2x2 Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 9. amx_kickmenu Afiseaza pe ecran un meniu cu toti jucatori de pe server.Astfel puteti da kick mult mai usor. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 10. amx_banmenu Afiseaza pe ecran un meniu cu toti jucatori de pe server.Astfel puteti da ban mult mai usor. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Administrator in sus. 11. amx_votemapmenu Afiseaza un meniu cu hartile de pe server.Astfel puteti da la vot hartile mult mai usor. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 12. amx_mapmenu Afiseaza un meniu cu hartile de pe server.Astfel puteti schimba harta mult mai usor. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 13. amx_slapmenu Afiseaza un meniu cu toti jucatorii de pe server.Astfel puteti da slap si slay mult mai usor. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 14. amx_teammenu Afiseaza un meniu cu echipele de Tero/Counter de pe server.Astfel va puteti muta Tero/Counter/Spectator. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Moderator in sus. 15. amx_vote (intrebare) (raspuns) (raspuns2) Se va da la votare o intrebare aleasa de voi cu raspunsurile aferente pentru un vot Exemplu : amx_vote Va.place.acest.server? 1.Da 2.Nu Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 16. amx_votemap (mapa) (mapa) Se va da la votare o serie de harti. Exemplu : amx_votemap de_dust2x2 fy_snow Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 17. amx_votekick (nume sau #userid) Se va da la vot ca un jucator va primi kick. Exemplu : amx_votekick Chips. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 18. amx_voteban (nume sau #userid) Se va da la vot ca un jucator va primi ban. Exemplu : amx_voteban Chips. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 19. amx_cancelvote Anuleaza un vot facut in prealabil. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Administrator in sus. 20. admin_who Arata adminii online pe server. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 21. amx_cvar (cvar) (cantitate) Schimba sau arata o valoare cvar. Aceasta comanda o au cei care au gradul Fondator. 22. amx_cvar mp_timelimit (cantitate) Seteaza limita de timp pentru harta existenta pe server (se va folosi dupa ora 24:00). Exemplu : amx_cvar mp_timelimit 300 (300 minute) Aceasta comanda o au cei care au gradul Fondator. 23. amx_cvar sv_unlag (cantitate) (default este 1) Ajuta ocazional la redresarea laggului de pe server. Nu este intotdeauna eficienta. Exemplu : amx_cvar sv_unlag 1 Aceasta comanda o au cei care au gradul Fondator. 24. amx_reloadadmins Reinprospateaza lista de admini conform users.ini sau vip.ini Aceasta comanda o au cei care au grad de la Moderator in sus. 25. amx_nick (nume original) (nume nou) Schimba numele unui jucator. Exemplu : amx_nick Chips. Domnul Chips. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 26. amx_say (mesaj) Trimite mesaj jucatorilor in chat. Exemplu : amx_say Bine ati venit pe Buzau.FragCs.Ro Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 27. amx_csay (culoare) (mesaj) Afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in centrul ecranului. Exemplu : amx_csay redBine ati venit pe Buzau.FragCs.Ro Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 28. amx_chat (mesaj) Trimite mesaj adminilor online in chat. Exemplu : amx_chatBine ati venit pe Buzau.FragCs.Ro Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 29. amx_psay (nume sau #userid) (mesaj) Trimite mesaj unui singur jucator/admin. Exemplu : amx_psay Chips Bine ati venit pe Buzau.FragCs.Ro Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 30. amx_tsay (culoare) (mesaj) Trimite mesaj colorat jucatorilor in stanga ecranului in format HUD Exemplu : amx_tsay red Bine ati venit pe Buzau.FragCs.Ro Aceasta comanda o au cei care au grad de la Helper in sus. 31. amx_cfg (nume_fisier) Executa un fisier cfg Aceasta comanda o au cei care au grad de la Moderator in sus. 32. amx_rcon (rcon comanda) Executa o comanda in consola serverului Aceasta comanda o au cei care au gradul Fondator. 33. amx_plugins Arata o lista cu pluginurile incarcate. Aceasta comanda o au cei care au gradul Fondator. 34. amx_modules Arata o lista cu toate modulele incarcate Aceasta comanda o au cei care au grad de Fondator. 35. amx_last Arata ultimii playeri care au fost conectati pe mapa respectiva. Aceasta comanda o au cei care au grad de la Moderator in sus. Lista comenzi chat (apasa tasta Y pentru a scrie in chat): 36. say nextmap Arata urmatoarea harta care va urma 37. say timeleft Arata cat timp mai este pana se termina harta curenta 38. say thetime Arata data si ora curenta pe server 39. say /top15 Arata top15 playeri de pe server 40. say /rank Arata rank-ul tau de pe server.
 8. ✯Fondator✯ - 20 euro / 4 luni (cod orange) ✯Manager✯ - 15 euro / 4 luni (cod orange) ✯Owner✯ - 10 euro / 4 luni (cod orange) ✯Administrator✯ - 8 euro / 4 luni (cod orange) ✯Super Moderator✯ - 6 euro / 4 luni (cod orange) ✯Moderator✯ - 5 euro / 4 luni (cod orange) ✯Helper✯ - 3 euro / 4 luni (cod orange)
 9. ✯Preturi Vip Gold✯ - 5 euro / 2 luni (cod orange) - 10 euro / 6 luni (cod orange) - 15 euro / Permanent (cod orange) ✯Beneficile✯ ✯Preturi Vip Silver✯ - 2 euro / 2 luni (cod orange) - 4 euro / 6 luni (cod orange) - 12 euro / Permanent (cod orange) ✯Beneficile✯
 10. Întrebări Dacă ai o întrebare legată de Server sau forum, te rugăm să o postezi aici iar noi îți vom răspunde! *O singură întrebare / topic! **Titlul trebuie să fie [Întrebare] Nume (exemplu: [Întrebare] Chips.)! Probleme Dacă ai o problemă legată de Server sau forum, te rugăm să o postezi aici iar noi iți vom căuta rezolvarea! *O singură problemă / Topic! **Titlul trebuie să fie [Problemă] Nume (exemplu: [Problemă] Chips.)! Propuneri Dacă ai idei noi pentru Server sau forum te rugăm să ni le spui iar noi poate le vom pune în aplicare! *Titlul trebuie să fie [Propuneri] Nume (exemplu: [Propuneri] Chips.)!
 11. Aici se vor posta Avertismentele, pe care fiecare admin le va primi si motivele.
 12. Aici se vor posta Retrogradarile, pe care fiecare admin le va primi si motivele.
 13. Aici se vor posta Demisile, pe care fiecare admin le va primi si motivele.