• Announcements

  • Serifu*L™

   [FCS] 2GB Services - Host de înaltă calitate

   2GB Romania îşi propune dezvoltare , atât pe plan intern , cât si pe plan extern , aşa că am pornit la drum în domeniul Gaming-ului şi vrem să impresionăm prin hosting de mare calitate . Odată ce aţi făcut comanda , în maximum 10 minute serviciul dvs. va fi activat de catre un operator .
   Noi nu supraîncarcăm dedicatul deoarece dorim sa va oferim calitate si în acelaşi timp protecţie foarte bună .
   Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi. Raportul calitat/pret este disproportionat, decoarece calitatea este net superioara costurilor .
   Ping-ul este scazut . Server-ul nu are lag cand este full, desigur, asta depinde si de provenienta playeriilor sau excesul de pluginuri .   Gazduire Jocuri - Counter Strike 1.6 - Preţuri si Informaţii : Panou de control cu functii avansate Platforma de operare linux Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 1000 Asistenta tehnica la configurare Acces FTP si Filemanager ​Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor

   Counter-Strike 1.6 Incepand de la € 3.99
   Counter Strike : GO Incepand de la €6.40
   Sa:MP Incepand de la € 4 lunar
   Minecraft Incepand de la € 4.99 lunar  
   OFERIM SI SERVERE VPS incepand de la 8.99 lunar
   cu CPU 1 x 3Ghz
   1 GB Ram Garantat
   1 GB Ram Burst
   25 GB Spatiu HDD
   1 IP
   Conexiune 1Gbit
   Trafic Nelimitat
   Access root
   Interfata Administrare

   Metode de plata :  
   1. Cod reîncarcabil
   2. Transfer credit
   3. Paypal
   4. SMS Taxabil
   5. Transfer Bancar .
   6. paysafecard

   Retele disponibile : Vodafone , Orange , Cosmote şi Romtelecom
   Ne puteţi contacta la urmatoarele adrese de e-mail : alinzirbo@yahoo.com și nufixosexso11@yahoo.com

   2GB Romania nu îşi asumă eventualele furturi de accese , comandarea unui server pe altă adresă decât cele postate si alte probleme întâlnite . Dar la fie care schimbarea datelor o sa va cerem buletinul.
    
   OFERTĂ : Dacă aduci un client de minim 5 EURO primești 1 Euro în plus în contul client !
  • Gerardo

   [FCS] Rules community / Regulamentul comunității

    
   Username/profil/avatar/semnătură User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului. Avatarul/Semnătura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime faţă de oameni/animale. Semnătura trebuie să conţină doar o poză deoarece semnătura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceeaşi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ştergerea contului.

   Deschiderea unui nou topic Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. Folosiţi-vă de funcţia 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topicurilor) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

   Limbajul Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea/avertizarea contului pe forum. Provocarea la ceartă/injurii este de asemenea pedepsită cu suspendare/avertizare temporară ori permanentă de la caz la caz. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) de pe forum. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.

   Reguli de postare Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor, nu şi înţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul Edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de două zile.

   OBS: Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legătură cu subiectul, exemplu: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconştient despre subiectul respectiv.  
   Regulament chat Pe chat nu aveţi voie să vă certaţi, să jigniți/înjurați un membru, să amenintaţi, să faceți reclamă sau să postați diferite link-uri/cuvinte licentioase şi să scrieți cu caps-lock. Scrierea a cinci rânduri pe chat, consecutiv este interzisă.
  • Cobra.

   [FCS] Folosirea butonului "Report"

   Salut,
   Aș avea rugămintea să folosiți butonul REPORT ori de câte ori observați o încălcare a [FCS] Rules community / Regulamentul comunității . Fie că e limbaj necorespunzător, fie că e reclamă, fie că e o poză indecentă etc.
   Acel buton a venit ca o punte directă de legătură între Membri și Moderatori fiindcă acele "report-uri" sunt gestionate direct de către ei.
   Butonul se află în stânga sub avatarul fiecărei persoane care posteză.

   Atenţie! Ce să nu raportaţi
   - am văzut că mulţi dintre voi dați report dacă cineva din staff dă Propunere ă, Cerere ă sau cu toate că el se ocupă de respectiva secţiune;
   - nu dați mai multe report-uri la un topic;
   - orice tip de cerere se face în topic-ul de aplicaţii prin Add Reply şi nu prin report cum fac mulţi cu conturi nevalidate.

   Mulțumim.

   -----------------------------------------
   Echipa Fragcs.
  • Serifu*L™

   [FCS] Contact us / Contactează-ne   11/25/2017

   Dacă aveți o problemă legată de forum, ne puteți contacta la următoarele adrese:
   DONAȚII / HOST / DNS
   BIT STRIK3 >_< MAN   SUPORT TEHNIC/ASISTENȚĂ/NELĂMURIRI StrangerSTR STRIK3 >_< MAN blonda_gaby

alex.ak47

Manager Server
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About alex.ak47

 • Rank
  Detinator Ak47.FragCS.Ro
 1. acceptat, pm cu nick si pass
 2. acceptat, pm cu nick si pass
 3. Puteti vota serverul aici: http://www.csservers.ro/evidenta/ak47.fragcs.ro
 4. AK47.FRAGCS.RO -> campanie 15 admine free ca fiind redeschiderea serverului. Conditii : - minim 15 ani - activitate pe server/forum - experienta adminat Model: Nume server: Varsta: Localitatea: De ce crezi ca meriti admin?: Experienta adminat:
 5. Model UPGRADE Nume server: Varsta: Localitatea: Link ore(gametracker): Motiv:
 6. Pentru a ajuta serverul cu un boost trimiteti: SMS la numar 1235 cu textul: TXT GTRS 195.178.102.67:27015 nume(aici puneti ce nume doriti) TAXA: 1,00E + TVA Daca ati dat boos, lasati reply cu: Nume server: Ora si data: Dovada boost:
 7. MODEL NICK: STEAMID: IP: MOTIV: DOVEZI: INFORMATII [*] Ban List-urile se posteaza ca topic apoi cu reply pentru fiecare ban acordat. [*] Titlul topic-ului trebuie sa fie sub forma Ban List <nume>. [*] Listele ce nu respecta modelul sunt inchise si mutate in arhiva forumului. [*] Dovezile prezentate sunt obligatoriu screenshot-uri sau demo urcate pe un site de sharing. Nu se accepta copy-paste din consola.
 8. MODEL NICK: IP: STEAMID: DATA / ORA / HARTA: NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: MOTIV: DOVEZI: INFORMATII [*] Titlul topic-ului trebuie sa fie sub forma Reclamatie <nume admin>. [*] Cererile ce nu respecta modelul sunt respinse din start si inchise. [*] In continutul reclamatiei au voie sa raspunda doar reclamantul, reclamatul si Fondatorii/Ownerii serverului. [*] Dovezile aduse in reclamatie sunt obligatoriu screenshot-uri sau demo urcate pe un site de sharing. Nu se accepta copy-paste din consola. [*] Limbajul licentios sau atacurile la persoana nu vor fi tolerate in niciun fel si sunt pedepsite cu avertisment sau ban pe sectiune.
 9. MODEL NICK: IP: STEAMID: DATA / ORA / HARTA: ADMIN: MOTIV: DOVEZI: INFORMATII [*] Titlul topic-ului trebuie sa fie sub forma Cerere Unban <nume admin>. [*] Cererile ce nu respecta modelul sunt respinse din start si inchise. [*] Cererile trebuie facute in maxim 24 de ore de la primirea ban-ului, altfel cererea va fi automat respinsa iar topic-ul inchis. [*] In continutul cererii au voie sa raspunda doar adminii serverului si autorul cererii. [*] Dovezile aduse in reclamatie sunt obligatoriu screenshot-uri urcate pe un site de sharing. [*] Limbajul licentios sau atacurile la persoana nu vor fi tolerate in niciun fel si sunt pedepsite cu avertisment sau ban pe sectiune.
 10. MODEL NICK: STEAMID: ACTIVITATE: PRECIZARI: CERINTE [*] Minim 5 ore jucate pe server; [*] Respectarea Regulamentului INFORMATII [*] Titlul topic-ului trebuie sa fie sub forma Cerere Slot <nume>. [*] Cererile ce nu respecta modelul sunt respinse din start si inchise. [*] Indeplinirea cerintelor nu aduce niciun fel de asigurare pentru primirea unei functii. Reputatia si comportamentul vostru sunt factori decisivi in cadrul carora se ia verdictul de acordare/primire a unei functii, sau de a fi respins. Asadar, degeaba indepliniti cerintele daca aveti un renume p**** si nu inspirati incredere. [*] In continutul cererii au voie sa raspunda cu / doar adminii si STAFF-ul serverului pe baza unui argument solid. [*] Daca ai facut o cerere si a fost respinsa mai poti face una peste minim doua saptamani. Orice alta cerere facuta la mai putin de doua saptamani va fi automat respinsa iar topicul inchis. [*] Daca ai Steam, trece SteamID-ul de pe Steam, nu cel numeric. [*] In principiu precizeaza motivul pentru care faci cererea, daca poti sau nu sa contribui financiar, perioada in care poti fi activ pe server si asa mai departe... Daca nu ai nimic de spus, atunci nu scrie nimic.
 11. MODEL NICK: STEAMID: EMAIL: VARSTA: EXPERIENTA: ACTIVITATE: CUVANT CHEIE: PRECIZARI: CERINTE [*] Seriozitate si un comportament exemplar atat pe server si pe forum; [*] Minim 10 ore jucate pe server; [*] Varsta minima acceptata este 15 ani; [*] Respectarea Regulamentului INFORMATII [*] Titlul topic-ului trebuie sa fie sub forma Cerere Admin <nume>. [*] Cererile ce nu respecta modelul sunt respinse din start si inchise. [*] Indeplinirea cerintelor nu aduce niciun fel de asigurare pentru primirea unei functii. Reputatia si comportamentul vostru sunt factori decisivi in cadrul carora se ia verdictul de acordare/primire a unei functii, sau de a fi respins. Asadar, degeaba indepliniti cerintele daca aveti un renume p**** si nu inspirati incredere. [*] In continutul cererii au voie sa raspunda cu / doar adminii si STAFF-ul serverului pe baza unui argument solid. [*] Daca ai facut o cerere si a fost respinsa mai poti face una peste minim doua saptamani. Orice alta cerere facuta la mai putin de doua saptamani va fi automat respinsa iar topicul inchis. [*] Scrie experienta ta ca admin; de cat timp adminezi si/sau experienta in AmxModX. [*] Daca ai Steam, trece SteamID-ul de pe Steam, nu cel numeric. [*] In principiu precizeaza motivul pentru care faci cererea, daca poti sau nu sa contribui financiar, perioada in care poti fi activ pe server si asa mai departe... Daca nu ai nimic de spus, atunci nu scrie nimic.
 12. REGULAMENT JUCĂTORI Utilizarea acestui server echivalează cu acceptarea regulilor de mai jos. Regula principală: priveşte pe toată lumea şi reprezintă Regula Bunului Simţ! Nu aveți acest bun simţ, este clar că nu aveţi ce cauta pe ak47.fragcs.ro. Este absolut interzisă utilizarea codurilor de toate tipurile! [ban permanent/destroy] Este interzis limbajul obscen, înjuriile şi jignirile la adresa jucătorilor şi mai ales a adminilor de pe server. Pentru eventualele probleme faceți reclamație pe Forum. [avertisment/gag/kick/ban] Jucătorii nu au voie să poarte ca nume înjurături, obscenități, jigniri la adresa altor jucători sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu conținut obscen, sau orice alte derivații ale acestora. Nick-urile trebuie să aibă cel puţin 3 caractere. [avertisment/amx_nick/kick/ban] Este interzis retry-ul după gag! Daca aţi primit gag e interzisă reconectarea pentru a scăpa de el. [avertisment/gag/ban] Nu se admit reclame la alte servere, forumuri si site-uri cu conținut obscen. [avertisment/kick/ban] Raportarea codaților de către jucători se face cu say_team @ mesaj sau apăsați U si începeți mesajul cu @. Nu folosiţi chatul general pentru mesaje adresate exclusiv adminilor. [avertisment/gag/kick] Jucătorii cărora li s-au făcut SS (poze) sunt obligați sa facă upload pe un site de hosting image, pentru a putea fi verificate. [ban permanent] Este interzisă floodarea serverului afișând același mesaj excesiv pe chatul public. [avertisment/gag/kick] Sunt interzise plângerile sau vociferările asupra unor hărți deja votate. Perseverarea acestei atitudini se va sancționa cu [avertisment/kick/ban] Pe hărțile cu bombă, Terro trebuie să încerce să pună bomba, fiind interzisă staționarea în baza pe timp îndelungat. CT sunt liberi să atace sau să păzească locurile unde se pune bomba şi să încerce să o dezamorseze dacă aceasta este pusă. [avertisment/slap/slay/kick] Pe hărțile cu Ostatici, CT trebuie să încerce să salveze ostaticii, fiind interzisă camparea îndelungata. Nu aveţi voie să omoarâţi ostaticii. Terro sunt liberi să atace sau să păzească ostaticii. [avertisment/slap/slay/kick] Este interzisă utilizarea comenzii retry în timpul aceleiaşi runde (fenomenul "extralife"), pentru resetarea scorului aveti /resetscore. [avertisment/slay/kick] Nu stresați adminii cu fel şi fel de cereri înainte de a vizita forumul. [avertisment/gag] Cererile de admin, slot, unban se depun pe forum nu pe server. [avertisment/gag] Trebuie respectate regulile particulare de joc valabile doar pe anumite hărti: [avertisment/slap/slay/kick] Pe hărţile Fight Yard (fy_) nu aveţi voie să aruncaţi grenade Flash Bang (FB). Pe hărţile knife nu aveţi voie să aruncaţi grenade. Nici Flash Bang (FB) nici High Explosive (HE). de_cbble: Este interzis accesul în turnuri (la etaj) aim_map: Fără AWP de_alexandra: Este interzisă urcarea pe hartă awp_bycastor32: Nu aveţi voie cu arme din casa sau să campaţi în grotă. de_nuke_rarea: Este interzisă urcarea pe hartă Toţi jucătorii/adminii serverului au obligaţia să cunoască regulamentul. Necunoaşterea regulilor nu este un motiv valid pentru încalcărea acestora. STAFF-ul ak47.fragcs.ro işi rezervă dreptul de a modifica oricând acest regulament.
 13. REGULAMENT ADMINI Dacă suspectaţi un admin de cod, îi faceţi demo şi prezentaţi-l la secţiunea Admins Only. Puteţi aplica comanda amx_ss pe un admin numai în cazul în care ai permisiunea de la Fondator/Owner prezent pe server. - Suspend/Downgrade Dacă un admin jigneşte în chat-ul general, faceţi printscreen (snapshot/screenshot) şi prezentaţi-l la secţiunea Admins Only. - Avertisment/Suspend Dacă un alt admin v-a jignit, faceţi printscreen (snapshot/screenshot) şi prezentaţi-l la secţiunea Admins Only. - Suspend/Downgrade Parola de la Admins Only o aflaţi tastând în chat pe server /pass. Comanda amx_votemap se utilizează în ultimele 5 minute din hartă. Admin-ul cu gradul cel mai mare are prioritate în a da vot. Votul nu se dă inainte de a vă consulta cu adminii prezenţi pe server. Înainte de a da vot verificaţi ultimele hărti tastând /harti să nu repetati hărţile recente. Harta se schimbă de admin-ul care a dat vot la sfârşitul rundei în care a anunţat jucătorii ca e ultima rundă jucată (last). Nu aveţi voie să vă băgaţi peste cel care a dat vot, doar dacă el vă permite sau a ieşit de pe server. - Avertisment Nu se cere Upgrade pe server/forum sau oriunde. La sfârşitul fiecărei luni vă este verificată activitatea. Atunci se stabileşte cine primeşte Upgrade/Downgrade. - Avertisment Timpul maxim impus pentru depunerea unei cereri de unban este de 24 de ore. Dacă admin-ul în cauză nu prezintă dovada va fi sancţionat conform regulamentului dacă este cazul. Excludem reclamaţiile ce au la bază motivele: kick/slay/slap/gag/ban temporar. - Avertisment Într-o reclamaţie au voie să posteze doar cei implicaţi, Fondatorii şi Ownerii. - Avertisment Este interzisă împrumutarea sau folosirea unui acces de către altă persoană decât cea pentru care a fost făcut. - Remove Nu faceţi abuz de comenzile amx_say/amx_tsay/amx_csay. Aceste comezi cauzează lag şi îngreunează unii jucători. - Avertisment Nu banaţi un jucator de mai multe ori. E suficient o singură dată. - Avertisment Când intraţi pe server, jucaţi cu nick-ul pe care aveţi admin. - Avertisment Respectați-vă între voi, evitați pe cât posibil certurile pe chat-ul general sau chat-ul adminilor (u@). Dacă cineva a greșit, explicați-i frumos, fără să aveți un ton superior. - Avertisment/Suspend În cazul în care aveți probleme şi veţi lipsi de pe server o perioadă mai mare de 7 zile aveți obligaţia să anunțați. - Remove Adminii pot fi verificaţi doar de Fondatori/Owneri. Pentru a solicita o verificare contactaţi un membru al acestor grupui. - Avertisment Indicat ar fi ca toți adminii să aibă același nume pe forum cât şi pe server pentru a evita confuziile. În caz contrar, băgați la semnătură nick-ul. Atât jucătorii cât şi adminii nu au voie să faca monitor sau să-şi spună pe TeamSpeak/Skype/Discord etc. unde sunt ceilalți jucători. În cazul în care unuia dintre jucători i se face demo, această scuză nu va fi acceptată. - Remove Atunci când banaţi pe cineva, treceţi un motiv clar (wall/aim/speed/limbaj). Se vor sancționa motivele de genul "PA", "JET", "SALUT" etc. - Avertisment Atunci când se reclamă un codat pe server, aveți obligaţia de a anunța jucătorul că verificaţi suspectul. - Avertisment Nu faceţi caterincă între voi doar dacă vă cunoaşteţi şi vă permiteţi unul celuilalt. Nu vă bateţi joc de server. Daţi exemplu de bun simţ şi respect faţă de jucători cât şi de munca Fondatorilor. - Avertisment/Suspend/Downgrade/Remove Nu se dă kick la afk/spec decât dacă serverul este plin. - Avertisment Adminii nu au voie să işi ceară explicaţii între ei pentru comenziile date şi deciziile luate. Se va face print/demo şi reclamaţie la secţiunea Admins Only dacă cineva a încălcat regulamentul şi un Fondator va lua o decizie. - Avertisment Este interzis să cereţi WG (WarGods)! - Avertisment Nu faceţi poze la străini, doar demo. Folosiţi amx_ip să aflaţi de unde sunt jucătorii. - Avertisment Adminii au obligaţia de a vizita forumul şi a posta pe el. Fară activitate pe forum nu se primeste Upgrade. Sancționarea adminilor se aplică în funcție de gravitatea faptei de către Fondatorii serverului. Deciziile şi sancţiunile Fondatorilor sunt indiscutabile! STAFF-ul ak47.fragcs.ro îşi rezervă dreptul de a impune aceste reguli fără alte explicații. Faptul ca nu ați citit sau că nu recunoașteți aceste reguli nu reprezintă o scuză. Cuvânt Cheie: _biscuit_