Sign in to follow this  
Followers 0
FaBy

Regulament Curiozități

RO ]Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 

 Se respectă regulamentul general al forumului.

♣ Înainte de a posta o "curioazitate", folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva.

♣ Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii. (atenție la reclama pe alte forumuri)

♣ Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc.

♣ Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc.

♣ Nu dați copy+paste de pe toate forumurile. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google)

♣ Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă.

♣ Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!')

♣ Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.

♣ Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune.

♣ Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

♣ Când prezentați curiozități, evitați să folosiți același titlu în mod repetat *se include și schimbarea numărului din fața/spatele titlului precum: „ (1) Curiozități despre animale ” și dacă vorbiți despre un singur lucru, nu faceți mai multe topicuri, puteți vorbi despre tot în unul singur ajunge: „ Curiozități despre câini ” în loc de „ (1) Curiozități despre câini ” ; „ (2) Curiozități despre câini ”.

♣ Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0


IPB SKIN DESIGNED BY FragCS.RO